Staat de toekomst vast?

Staat de toekomst vast?Staat de toekomst vast? Op de vraag, staat de toekomst vast?, kan ik maar één antwoord geven. Nee deze staat niet vast. Als dat zo is, waarom zou ik dan gaan bellen, chatten met een medium van een spirituele hulplijn, die voorspelt mijn toekomst en nu lees ik dat deze helemaal niet vaststaat. Dan heb ik toch niets aan die toekomstvoorspelling?

Je hebt wel degelijk iets aan de toekomstvoorspelling, want wat een medium je voorspelt, is wel jouw toekomst. Hiervoor moet je je wel wenden tot mediums die echt de toekomst kunnen voorspellen en die vind je op www.tarotenlenormand.nl Maar je zegt dat mijn toekomst niet vast staat, waarom zou ik dan contact opnemen met mediums van tarot en lenormand.nl?

Ik zal het je uitleggen dat het wel degelijk zin heeft contact op te nemen en te vragen naar jouw toekomst. Want datgene wat je te horen krijgt, is zoals het voor jou klaarligt. Dat is de bedoeling. Het is de bedoeling dat je partner die nu boos is weggelopen, weer bij je terugkomt. Het is de bedoeling dat er over drie maanden, zoals het medium zegt, een partner op je pad komt. Maar het vraagt iets van jou om die toekomstvoorspelling bewaarheid te krijgen. Je zult er zelf iets voor moeten doen. En echt goede mediums vertellen je tijdens het gesprek, via chat of telefoon ook wat er van jou wordt verwacht om de toekomstvoorspelling uit te laten komen. Die laten jou niet in het ongewisse en geven je meer dan alleen de voorspelling. Die bieden meer, maar sta jij zelf al open voor dat meer? Dat eigenlijk nog vele malen belangrijker is dan de tarotkaartlegging?

En datgene wat de toekomstvoorspelling van jou verwacht, is nu vaak datgene wat jij niet wilt horen, als je belt of chat met een medium, of nog niet klaar voor bent om toe te gaan passen en zolang als jij er niet voor openstaat, de stapjes te willen zetten die nodig zijn om de voorspelling uit te laten komen, kun je nu snappen dat de toekomst niet vaststaat!

De toekomstvoorspelling staat vast, diegene die het moet gaan uitvoeren, ben jij en daar heeft het medium geen invloed op. Ze kan je vertellen hoe je het moet doen. Ze geeft je daar inzichten en handvatten voor, maar pas je die niet toe, dan kan het zomaar zijn dat die partner niet meer terug komt. Kan het zomaar zijn dat er geen partner je pad kruist over drie maanden.

Jouw toekomst staat vast als jij daarvoor de juiste stappen zet. En die stappen geeft het medium aan jou door. De mediums van www.tarotenlenormand.nl wel! Want die willen ook dolgraag dat jouw toekomst die positieve wending gaat nemen, zoals in haar tarot of lenormandkaarten ligt. Alleen zij heeft geen invloed op jouw keuzes. Die heb jij. En maak jij verkeerde keuzes, door bijvoorbeeld wel 24 uur per dag aan die persoon te denken, terwijl het medium je heeft gezegd, laat de ander compleet los, want dat voelt de ander en is voor de ander het sein om weer terug te komen en jij doet dat niet, dan komt de voorspelling niet uit.

Zie je hoe belangrijk het is om goed naar het medium te luisteren die je belt op www.tarotenlenormand.nl. Dat het medium ook zo vriendelijk is jou alle antwoorden te geven wat jij er zelf voor kunt doen om de toekomstvoorspelling af te dwingen! Maar ja, de mens staat vaak alleen maar open voor datgene wat het horen wil en zelf wil en doet niet wat nodig is.

Zo zie je dat een toekomstvoorspelling niet vaststaat en dat jijzelf degene bent die de toekomstvoorspelling van de paragnost saboteert. Wil je dat de voorspelling bewaarheid wordt, doe dan exact wat het medium je meegeeft om te doen. Haar gids geeft dat niet voor niets aan haar door en deelt ze heel graag met jou. Maar vaak hangen we na een contact met een medium op, zijn we even gerustgesteld, omdat we gehoord hebben dat de ander weer terugkomt, maar vergeten we heel snel dat we daar zelf aan moeten werken. Jij bent degene die de toekomstvoorspelling naar zich toe kan trekken. Bel om die reden dan ook met gescreende mediums van www.tarotenlenormand.nl, want die leggen niet alleen de kaarten voor je, ze geven je ook handvatten mee en luister dus niet alleen naar het antwoord, sta open voor de inzichten, die zijn in feite nog vele malen belangrijker dan de einduitkomst. Want zonder toepassen van de handvatten die het medium je aanreikt, is de einduitkomst anders dan je zou willen. Liefdevolle groet, Claire tarot en lenormand.nl