De kracht van de aartsengelen

De kracht van de aartsengelenDe kracht van de aartsengelen. Het leven is hectisch en snel en het is de kunst de balans te houden in alles wat moet en de rust die je nodig hebt om bij te tanken en energie op te doen. Wat is er dan niet mooier om ergens op terug te kunnen vallen, wetende dat jouw beschermengel er altijd voor je is, waar je ook gaat, staat en hoe of je je ook voelt.

We zoeken tegenwoordig veel meer ons doel in het spirituele om te leren op onszelf te vertrouwen, zodat we onze eigen keuzes kunnen maken en ik ben er van overtuigt dat we daarbij worden geleid.

Op de website www.tarotenlenormand.nl weten ze dat als geen ander. Weten ze dat engelen altijd voor ons klaarstaan. De mediums en paragnosten hebben dagelijks vele contacten met een van jullie en telkens weer is hun engel daar, om als doorgeefluik te dienen op de vragen die jij stelt vanuit het onzichtbare.

Je hebt vast en zeker ook wel eens van aartsengelen gehoord. Zo kennen we aartsengel Gabriël, dit is de engel van de inspiratie. En ook de naam van de aartsengel Michaël zal je niet vreemd in de oren klinken. Deze aartsengel staat voor bescherming. Dan zijn er nog twee aartsengelen, Uriël en Raphaël. Uriël is voor de verlichting en aartsengel Raphaël voor de genezing.

Aartsengel Michaël staat in het Hebreeuws voor “hij die als God is.” De energie van deze aartsengel aanroepen, helpt je te vechten tegen onrecht wat je is aangedaan en bied je steun in moeilijke tijden. Hij zorgt er voor dat je je weer verbonden voelt met je hart en jezelf.

Aartsengel Gabriël betekent in het Hebreeuws “God is mijn kracht.” Deze aartsengel staat voor een nieuw begin. Dat kan een geboorte zijn, maar ook een wedergeboorte van een volwassene, die na een moeilijke tijd, het licht weer ziet.

Aartsengel Uriël staat in het Hebreeuws voor “vuur van God.” Deze aartsengel brengt verlichting, en helpt ons te groeien naar een hoger bewustzijn. Voel je dat je niet lekker in je vel zit, roep dan de aartsengel Uriël aan, hij zal je verlichten.

Aartsengel Raphaël staat in het Hebreeuws voor “God heeft genezen.” Hij is de engel van de genezing en in de tegenwoordige tijd wordt hij geassocieerd met vernieuwing. Heb je last van emotionele en fysieke klachten. Roep dan hulp in van de aartsengel Raphaël, hij geeft je steun en verlichting.

Er bestaan nog veel meer engelen die je kunt aanroepen. Deze engelen zijn vertegenwoordigd in engelenkaarten, die gelegd worden door de mediums en paragnosten, astrologen van www.tarotenlenormand.nl

Laat je inspireren door de inzichten die engelenkaarten je liefdevol kunnen meegeven, sta open voor de zachtheid, de schoonheid, de verlichting, de overvloed, de vreugde, de troost, het nieuwe begin, de transformatie die je kunt ontmoeten zodra je een engelenkaartlegging hebt laten doen door een van de top consulenten van www.tarotenlenormand.nl

Medium Mila box 21 legt voor jou de engelenkaarten. Ook kun je terecht bij paragnost Geziena, box 37 voor een engelenkaartlegging. Of kies voor medium Lizzy, box 73.

Groet van de Aartsengelen, ze beschermen jou op je pad en geven verlichting in donkere dagen. Liefs Claire box 04 tarotenlenormand.nl