Zielenmaatjes

ZielenmaatjesZielenmaatjes. Hoe mooi is het niet, of zou het zijn, om tijdens dit aardse leven je zielenmaatje te ontmoeten en dat hemelse gevoel te ervaren van één zijn. Is dat niet iets wat in ieders verlangen zit. Velen die denken hun zielenmaatje te hebben gevonden, zoeken daarbij bevestiging en richten zich tot een spirituele hulplijn, want daarvan weten ze, zitten de specialisten die veel afweten over zielenmaatjes en zielverbindingen.

Een van de betere spirituele hulplijnen die veel mediums, paragnosten op de lijn heeft staan, die zich hebben gespecialiseerd in zielenmaatjes is www.tarotenlenormand.nl Want hoe weet je nu of diegene die je hebt ontmoet en die enorme verbinding voelt, nu echt je zielenmaatje is? En waarom verloopt deze relatie zo moeilijk? Met telkens aantrekken en afstoten? Je wordt er zo moe van en zo moedeloos en het maakt je zo onzeker, terwijl jij diep van binnen toch echt zeker weet je zielenmaatje te hebben ontmoet.

Met al deze vragen over zielenmaatjes kun je terecht op de website www.tarotenlenormand.nl. Waar komt het woord zielenmaatje eigenlijk vandaan? Het is ooit bedacht in de Griekse oudheid, het stamt dus al uit die periode. Het was Plato die het woord vorm gaf, maar ja, er was een ander die het hier helemaal niet mee eens was en dat was Zeus, die wist het beter. Zeus gaf aan dat een zielenmaatje diegenen is die zich met jouw helft verbindt om samen één te worden. Waar het ook vandaan komt, de term is geboren en heeft een betekenis.

In de tegenwoordige tijd is de betekenis van het woord zielenmaatje de persoon waarmee jij je wilt verbinden en dat een verbintenis is, die zo sterk is, dat beiden nooit de intentie voelen uit elkaar te gaan. Om die reden lezen we vaak, dat zielenmaatjes elkaar altijd weer zullen vinden en elkaar nooit zullen loslaten.

Zou het dan die reden zijn dat we zo dolgraag ons zielenmaatje willen tegenkomen? Omdat de gedachte dat we onze wederhelft waaraan we ons hart compleet hebben gegeven, en telkens weer verdwijnt en verschijnt, ons rust geeft dat als vanzelf we een keer wel samen zullen zijn en blijven? Ja, dat is een van de redenen en dan is er nog die twijfel, die enorme twijfel, of die ander ook daadwerkelijk ons zielenmaatje wel is. Want die twijfel is er, als beiden niet bij elkaar zijn. Na het zoveelste meningsverschil, de handdoek in de ring gooien, dan willen we houvast. Dan willen we bevestiging dat het inderdaad ons zielenmaatje is. Dan zoeken we daarin bevestiging in het spirituele. Dan bellen we met een spirituele hulpverlener die godzijdank ons bevestigd dat het inderdaad ons zielenmaatje is. Dat geeft dan rust. Maar hoe weet je nu dat het medium dat je hebt gebeld het allemaal wel goed zegt, het zeker weet?

Welnu daarvoor hoef je je maar tot één spirituele hulplijn te wenden en dat is www.tarotenlenormand.nl. Daar zijn de mediums gescreend en weet je dus zeker dat de antwoorden die ze jou geven, tijdens je telefonisch consult, op waarheid berusten.

Om je een tipje van de sluier te laten zien, waardoor jij weet dat je echt je zielenmaatje bent tegengekomen, geef ik je hierbij een aantal tekenen waaruit je dat kunt opmaken.

Je zielenmaatje is loyaal naar je toe, er is sprake van een intense passie met en voor elkaar. Jullie zijn gelijkgestemd, doorlopen dezelfde processen van het leven. Je voelt je veilig en geborgen bij je zielenmaatje, en je kunt alles met de ander delen. Jullie hebben dezelfde idealen en dromen over het leven. Jullie halen het mooiste bij elkaar naar boven en er is sprake van veel respect voor elkaar over en weer. Maar oh wee, als bij een van de beiden de angst toeslaat, dan moet de ander het ontgelden en wijken. Geloof dan in jezelf en met een beetje hulp van een medium van www.tarotenlenormand.nl kom je de zware tijd van de tijdelijke gescheidenheid wel door. Liefs Claire tarotenlenormand.nl