Verschillende tarotleggingen

Verschillende tarotleggingenVerschillende tarotleggingen. Een van de oudste kaartleggingen is het tarot. Het stamt al uit de 15e eeuw. De kaarten worden omringd door mystiek en magie. Om een goede tarotlegging te kunnen doen, zul je hiervoor je eerst goed moeten verdiepen in de tarotkaarten. De tarotkaarten zijn destijds uitgevonden, omdat ook in vorige eeuwen de mens al op zoek was naar zijn toekomst. Ook in de hedendaagse tijd willen we onze toekomst weten en richten we ons op het spirituele en zoeken we naar goede toekomstvoorspellers.

De website www.tarotenlenormand.nl is een van de betere spirituele hulplijnen. Het is er niet zo maar één. De consulenten die op deze lijn werkzaam zijn, hebben zich jarenlang verdiept in de tarot en zijn dus uitzonderlijk goed in de tarotleggingen. Wil jij een echte toekomstvoorspelling, dan zit je bij deze spirituele hulplijn op de juiste plek. De tarotkaarten kunnen jouw toekomst als geen ander voorspellen.

Op elke tarotkaart staat een Archetype, een oerbeeld, die zich in jouw diepe binnenste, je onderbewuste schuilhoudt. Met jouw energie trek je de kaarten aan die op jou van toepassing zijn. De tarotlegging is dus gekoppeld aan jouw energie, jouw Archetype. Je kunt de tarotkaarten gebruiken om inzicht te krijgen in een situatie waarin je je bevindt of voor een toekomstvoorspelling.

Tarotkaarten kennen verschillende leggingen. De meest simpele is het trekken van 3 kaarten, die het verleden, het heden en de toekomst weergeven. Je kunt iets verder gaan, dan het trekken van 3 kaarten, dan kies je bijvoorbeeld voor een kabbalistische kruisleggig. Deze legging geeft heel goed inzicht in waar je nu staat, maar ook waardoor de situatie waarin je je nu bevindt, is ontstaan en waar het heengaat. Voor de kabbalistische legging heb je 13 kaarten nodig. De eerste 7 kaarten leg je horizontaal, de overige kaarten leg je diagonaal, 3 kaarten boven kaart nummer 4 van de horizontale kaarten en 3 kaarten onder de 4 van de horizontale kaarten. Zo ligt kaart 4 in het midden en geeft de situatie aan van de vrager. Kaart 13, 12, 11, die onder de 4 liggen, schetsen het verleden. Kaart 1,2, 3 dus links van de middelste kaart, schetst de omstandigheden. De kaarten rechts van kaart in het midden, geeft de impact aan van anderen die in het leven zijn van de vrager. De 3 kaarten boven de 4, voorspellen de toekomst.

Een van de meest populaire leggingen van de tarotkaarten, is het Keltisch kruis. Hier worden 10 tarotkaarten voor neergelegd. Kik even op google hoe je de kaarten moet neerleggen. Over de eerste kaart, wordt de tweede kaart gelegd. Deze tweede kaart, geeft het obstakel aan. Links van de kern, dat is kaart nummer 4, is het verleden, hieruit kan worden opgemaakt, waardoor het probleem waar de vrager mee zit zijn diepe wortels heeft. Dit kan nog steeds van invloed zijn en dan kan een goede tarotkaarlegster je dat haarfijn uitleggen. De kaart rechts van de kern, is de blik in de toekomst. De kaart boven de kern, is een belangrijke, want dat is de kaart die aangeeft waar de vrager naar verlangt, de wens, de wil. De kaarten rechts van de kern staan voor de vrager zelf waar de vrager voor vreest en de invloed van de omgeving. De kaart rechts boven, de laatste kaart die is neergelegd, is de uitkomst. Dat is dus waar het naartoe zal gaan voor de vrager.

Zo heb je 3 mogelijkheden om zelf een tarotkaartlegging te doen. Oefening baart kunst en ik kan mij voorstellen dat de interpretatie van de tarotkaarten best lastig kan zijn. En jij, die in een situatie zit waarin je snel antwoorden wilt hebben, liever gebruik maakt van een doorgewinterde tarotkaartlegster.

Bel, chat of sms dan met een van de top consulenten van www.tarotenlenormand.nl, zij lezen de kaarten in een oogwenk en heb jij de antwoorden en inzichten waar je naar op zoek bent. Liefs Claire box 04