Shamballa leer

ShamballaShamballa leer. Op de spirituele website www.tarotenlenormand.nl, een spirituele hulplijn voor de fijne kenners, vind je naast helderziende mediums, heldervoelende astrologen, tarot kaartlegsters, lenromandleggingen, ook shamballa masters. Een daarvan is Gerard, die je kunt vinden onder boxnummer 85. We zitten in een veranderende tijd, waarin de mens op zoek is naar ruimte voor zichzelf, in vrijheid willen leven en levend vanuit meer bewustzijn.

De shamballa leer staat voor een samenleving die vredig met elkaar samenleven. Zolang als de mensheid bestaat, is dit al een streven. We noemen dit ook wel een samenleving die verlicht is. Want als de mens zich bewust wordt van wat de essentie van het leven is en hoe je daar op de juiste manier vorm aan kunt geven, is het leven zelf geen lijden meer. De mens is in staat om alle problemen die de wereld kent, op te lossen. De shamballa leer is ontstaan door de eerste koning van Shamballa, die onderricht kreeg van Boeddha.

De energie die wij als mens uitstralen, is vaak precies het tegenovergestelde als dat deze zou moeten zijn, om ons verlicht te voelen, om ons leven te zien als een fijne plek, die duurt net zolang als deze duurt, waarin de tijd ondergeschikt is en we een gevoel van complete vrijheid ervaren. De mens nu is meer gericht op bezit, op prestaties, op meer, op overtreffen van een ander, op de buitenkant. En zet zichzelf hiermee vast, alsof het leven voelt als een gevangenis. Want we moeten zoveel, we moeten meelopen in de pas. We moeten werken, we moeten positief zijn.

De huidige mens leeft vanuit een ego-bewustzijn, en niet vanuit een bewuste-bewustzijn. Het ego is de wil en is zich niet bewust van vrijheid, energie, staat niet stil bij zichzelf, leeft vanuit de angst en kent negativiteit. Het leven is niet fijn, het leven is zwaar, het leven is moeten. Terwijl het bewuste-bewustzijn zegt. Ik ben mij bewust van mijzelf. Ik ben mij bewust dat de tijd die ik hier heb zo fijn als mogelijk wil doorbrengen. Ik ga het maximale er uit halen, onbevreesd, onbevangen zie ik mijn leven tegemoet en ik zal er alles voor doen, het voor mijzelf zo aangenaam mogelijk te maken. Zo ervaar ik vrijheid die het leven kent.

Leven volgens de shamballa leer, is een sprong in het diepe met jezelf. Het is loslaten van richtlijnen, van zekerheden, van controle. Ik zie het leven als één grote reis van ontdekking, van zelfontplooiing, waarbij ik steeds meer verbindt met mijn hogere zelf. Voor de mensen nu, kan dit ingevuld worden als individualisme, als je doorslaat naar de andere kant, ja, vind je balans in jezelf en met anderen, dat leeft je volgens de Shamballa leer.

Individualisme is ego-bewustzijn. Het ego is zwaait de scepter. Het ego richt op strijd, het negatieve, het donkere gat. Het wil macht. Het is ongeduldig, veroorzaakt (innerlijke) conflicten, heeft veel angsten. Als jou bewuste de scepter zwaait, is er licht, geen duisternis, is er gelijkheid, geen macht. Is er liefde voor jezelf en voor anderen. Is er geen angst, er is moed, lef en durf. We durven ons over te geven aan het leven, niet wetende wat komt, maar zijn er van overtuigd dat alles wat komt, goed is, ook al voelt het soms niet goed aan. Dan ben je je er van bewust dat je er iets mee mag, zodanig dat het je dichter bij je jezelf gaat brengen.

Medium Gerard van www.tarotenlenormand.nl kan je er alles over vertellen, over de shamballa leer. Hoe je het kunt toepassen, hoe je met jezelf aan de slag kunt gaan, als je leven niet is nu wat jij er van hebt verwacht, is een consult met medium Gerard van www.tarotenlenormand.nl zeker een aanrader.

Willen we niet allemaal een leven, waarin we zelf de hoofdrol spelen, echter dan wel op de juiste manier! Een leven waarin alles loopt en gaat, zonder strijd, zonder macht? Waarin we ons bewust zijn van onszelf, waarin de tijd geen rol speelt en je diep van binnen je volledig vrij voelt? Bel dan gerust eens met Gerard of een ander medium of paragnost van www.tarotenlenormand.nl Claire