Paranormaal begaafden

Paranormaal begaafdenParanormaal begaafden. De uitdrukking doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg is er niet voor niets. Daar zit een betekenis achter. Vroeger deden we in grote lijnen allemaal hetzelfde, dat was een vast patroon. Er was een ongeschreven wet van wat normaal was. Nu is er onderzoek naar gedaan wat we zouden kunnen verstaan onder een normaal mens, maar daar zijn ze nog niet uitgekomen. Deed je vroeger dus anders in de ogen van anderen, dan deed je niet normaal en werd je voor gek verklaard.

In de tegenwoordige tijd is alles normaal. Er is een streven naar gelijkwaardigheid. En je kunt het tegenwoordig niet zo gek bedenken, of het is er wel, of wordt uitgevonden. We kijken dus niet meer zo vreemd op als vroeger als iets anders is dan dat we normaliter kennen. De veranderingen gaan in een sneltreinvaart.

Om die reden wordt het ook steeds normaler gevonden als je paranormaal begaafd bent. Er kan zelfs jaloers naar je worden gekeken, of over je worden gepraat als je paranormale gaven bezit. Iedereen bezit paranormale gaven, alleen de een duwt ze weg, wil er niets mee te maken hebben en de ander, altijd bijvoorbeeld al hooggevoelig geweest, wil er juist iets mee doen.

Als je het woord paranormaal analyseert, zie je dat het woord uit twee delen bestaat: Para en normaal. Het zijn dus normale mensen die iets extra’s hebben. Ze hebben Para. Het woord para betekent ‘naast’. Voeg beiden samen en je krijgt de betekenis van paranormaal. Het betekent ‘naast het normale’. Je kunt het ook omschrijven als bovennatuurlijk.

De maatschappij begint te wennen aan het paranormale. We beginnen het gewoon te vinden, het mag er zijn. Want hielden we ons vroeger vast aan een hogere macht, die een naam had, willen we ons als mens nog steeds ergens aan vast houden, en dat is voor nu het paranormale, het spirituele. Om die reden schieten paranormale hulplijnen uit de grond. Die zien geld. Alleen de ene paranormale lijn is de andere niet. Wil jij je wenden tot een paranormale lijn, die kwaliteit levert, kies dan voor een gekwalificeerde lijn, zodat je zeker weet dat je zuivere en pure antwoorden krijgt van paragnosten, mediums, astrologen, healers die hun sporen reeds hebben verdiend in het paranormale. Die echt paranormaal begaafd zijn. Een van die betere paranormale lijnen heet www.tarotenlenromand.nl

Hier vind je uitsluitend gescreende paranormale mensen. Ze weten waar ze mee bezig zijn. Ze roepen maar niet zomaar iets. Ze hebben gaven als helderziend, helderwetend, helderhorend. Ze hebben een lijn met boven en daar putten ze hun bovennatuurlijke gaven uit. Ze werken met een gids, hun eigen gids. Of ze werken met engelen, ze weten wat ze doen en willen jou nooit iets op je mouw spelden.

Zoals gezegd, we hebben allemaal paranormale gaven, maar je moet ze wel weten. Je moet ze wel ontwikkelen. Je moet er wel echt iets voor doen. Op de spirituele hulplijn www.tarotenlenormand.nl vind je paranormaal begaafde mensen die hun sporen hebben verdiend. Die opleidingen hebben gevolgd om hun paranormale gaven verder te ontwikkelen. Zij zijn elke dag bezig hiermee en om die reden ook op deze spirituele hulplijn toegelaten. Omdat ze een kanjer zijn en hun paranormale gaven graag inzetten voor jou.

Heb je vragen waar je zelf niet uitkomt? Wil je je toekomst weten? Heb je inzichten nodig hoe om te gaan met een bepaalde situatie in je leven, denk hierbij aan de relatie met je partner, de opvoeding van je kinderen, contact met familie? Wil je weten of een partner weer terugkomt in je leven? Wil je weten of er nu eindelijk een keer een partner komt, die blijft? Wil je een kaartlegging, hetzij een tarotlegging, een lenormandlegging? Voor al deze vragen kun je terecht op www.tarotenlenormand.nl zij beantwoorden al jouw vragen puur en zuiver en maken daarbij gebruik van hun paranormale gaven, die zij daadwerkelijk bezitten. Liefdevolle groet Claire, box 04 tarotenlenormand.nl