Orakels

OrakelsOrakels. Er bestaan vele kaartleggingen en die vallen onder de orakelleggingen. Een orakel is van oudsher een persoon, een raadgever, een boodschapper van de goden, iemand die veel kennis en inzichten heeft en door anderen wordt gezien als een persoon die jou kan veel kan vertellen. Zijn wijsheid wordt serieus genomen en in de vroeger tijd werden orakels op handen gedragen.

In de tegenwoordige tijd kennen we de orakels bij veel kaartleggingen. Zo heb je de hele simpele kaarten die een antwoord geven als ja maar…. Je hebt relatiekaarten, maar ook de lenormandkaarten vallen onder de orakelkaarten.

Zo heb je godenorakel, elfenorakel, heksenorakel, het orakel van de liefde, runen orakel, sjamaanse orakel. Want zoals gezegd is een orakel een wijs persoon die veel inzichten heeft en elk op zijn eigen wijze zijn wijsheid naar buiten bracht. Zo zijn de zigeunerwaarzegkaarten ook een orakel. Op de spirituele website www.tarotenlenormand.nl vind je zigeunerkaartlegster, waarzegster Madelijn, box 53. Al meer dan 25 jaar legt zij de zigeunerkaarten en is dus een orakel op dit vlak.

Wie ook op deze spirituele hulplijn als orakel werkt en de zigeneurkaarten legt, is medium Layla, box 51. Zij is een heldervoelend medium, en maakt naast deze gave gebruik van de legging van de zigeunerkaarten, om al jouw vragen te beantwoorden.

Zoals gezegd vallen de Mme lenormandkaarten ook onder een orakel. Een goede lenormandkaartlegster maakt naast gebruik van deze kaarten ook gebruik van haar gaven. Op de website www.tarotenlenormand.nl staan orakels die al jarenlang hun sporen hebben verdiend. Werkzaam als orakel waarbij zij zeer gedreven zijn in het leggen van de lenormandkaarten. Deze kaarten kennen een lange geschiedenis en worden over de gehele wereld gebruikt. Het zijn 36 waarzegkaarten die alleen een bepaalde betekenis hebben, maar die betekenis is afhankelijk van de kaarten die er omheen liggen. Madame Lenormand begon aan het begin van de 19e eeuw de toekomst te voorspellen aan de hand van de lenormandkaarten. Sindsdien is dit orakel een begrip geworden.

Ben jij op zoek naar een goede lenormandkaartlegster! Op www.tarotenlenormand.nl vind je er meerdere. Ik geef je hierbij een aantal suggesties.

Chantalle, box 40 legt voor jou graag de lenormandkaarten, ze is er zeer bedreven in en samen met haar spirituele gaven, geeft ze je een gedegen toekomstvoorspelling.

Medium Terry Rose, box 07, paragnoste, gespecialiseerd in liefde, relaties en persoonlijke groei. Zij legt voor jou graag de lenormandkaarten.

De klassieke kaarten van de lenormand zijn door de eeuwen heen eigenlijk nooit veranderd. De kaarten hebben dus altijd hun waarde behouden. Er is inmiddels wel een modernere versie uitgebracht, maar de meeste orakels maken toch het liefst gebruik van de kaarten zoals ze oorspronkelijk zijn. Op de website www.tarotenlenormand.nl wordt gebruik gemaakt van de klassieke lenormandkaarten. De kaartlegster hechten hier waarde aan. Dat zegt ook iets over de kwaliteit van deze spirituele lijn. De mediums, paragnosten, astrologen die op deze spirituele bellijn werken, zijn allemaal kanjers en willen de medemens helpen met hun toekomst te voorspellen. Antwoorden en inzichten te geven in moeilijke tijden. Zowel de tarot als de lenormandkaarten zijn hiervoor een uitstekend middel.

Liefs Claire box 04 tarotenlenormand.nl