Je verleden zegt iets over het heden

Je verleden zegt iets over het heden. Geboren, opgegroeid, volwassen leeftijd. In stappen ben je nu daar waar jij met jezelf bent. Je doet wat je denkt dat je moet doen. Zoals het je is geleerd en voor is gedaan en vertelt.Je verleden zegt iets over het heden. Geboren, opgegroeid, volwassen leeftijd. In stappen ben je nu daar waar jij met jezelf bent. Je doet wat je denkt dat je moet doen. Zoals het je is geleerd en voor is gedaan en vertelt. Je wilt het goed doen en goed zijn voor anderen. Je leven leef je zoals jouw verleden je daar een beeld van heeft laten vormen. Zo ontwikkel je bepaalde overtuigingen, want als je de dingen maar vaak genoeg op dezelfde manier doet, het als vanzelf een gewoonte wordt en blijf je het doen, zoals je je er zelf van hebt overtuigd.

De invloed van je verleden, je jeugd is van grote invloed op het heden. Datgene wat je hebt gezien, ervaren, hebt meegekregen heeft jou gevormd. Als je een moeder hebt die alles overheeft voor haar medemens. Altijd voor de volle 100% klaarstond voor jullie, de kinderen, geheid dat jij dat als vrouw hebt overgenomen. Je herhaalt dus datgene wat je hebt gezien. Maar wat als datgene wat jij hebt gezien niet goed is voor jou om het zo te doen? Wat als jij in je huidige leven niet blij bent met hoe je leven loopt? Wat als jij tegenwerking ervaart van mensen om je heen. Wat als jij niet blij bent met jezelf en de dingen doet zoals je ze doet? Dan draag je een last mee uit je verleden. Dan is datgene wat je je eigen hebt gemaakt, niet goed voor jou.

Dat wil niet zeggen dat je een slechte jeugd hebt gehad. Het wil alleen maar zeggen dat zoals het voor jouw ouders heeft gewerkt en niet voor jou werkt. Het is goed te weten welke invloed ons verleden op ons huidige leven heeft en diegenen die je daar heel veel over kunnen vertellen zijn mensen die paranormale gaven bezitten en deze vind je op een spirituele hulplijn als www.tarotenlenormand.nl Zij voelen in op je huidige energie en kunnen zien met hun helderziendheid hoe jouw verleden van invloed is geweest op het heden. Hiervoor kunnen ze ook een kaartlegging doen, vraag daar dus gerust om als je contact opneemt met een medium, tarotist, waarzegger, astroloog, kaartlegster van www.tarotenlenormand.nl.

Want stel je eens voor, relaties in jouw leven lopen allemaal uit op een mislukking. Jij begrijpt het niet, sterker nog, je betrekt het op jezelf. Het ligt aan jou. Dat hoeft misschien helemaal wel niet zo te zijn en hoe fijn is het dan niet dat je een consulent kunt raadplegen van www.tarotenlenormand.nl die jouw verleden kan analyseren. Die kan aangeven wat jouw verleden met jou heeft gedaan. Wat er in die tijd is gebeurd, zodat jij inzichten krijgt in het heden. Zodat jij weet welke verandering je kunt gaan aanbrengen, welke gewoontes je moet gaan doorbreken om wel een relatie in stand te kunnen gaan houden. Hoe je de dingen anders kunt gaan aanpakken. Het effect van je jeugd, je verleden gaan inzien, want daar ligt de basis van jouw gedrag in het heden.

Spirituele hulplijnen zijn er dus niet alleen om samen met jou naar je toekomst te kijken, ze zijn er ook om in je verleden te kijken en jou antwoorden en inzichten te geven waarom dingen in je huidige leven niet willen lukken.

Om een kijkje in je verleden te zien, zijn kaartleggingen heel geschikt. Met de tarot of de lenormand kaarten kunnen vele mooie leggingen gedaan worden. Er kunnen 3 kaarten worden getrokken voor verleden, heden en toekomst. Er kan een Keltisch kruis gelegd worden waarbij ook gekeken wordt naar het verleden, het heden en de toekomst van jou.

Op www.tarotenlenormand.nl vind je De top van de kaartleggers op gebied van tarot en lenormand. Alle kanjers zijn op deze spirituele samengevoegd, uitgebreid gescreend. Ze hebben zich toegelegd om voor jou er te zijn. Samen met hun paranormale gaven en de kaartleggingen staan ze dag en nacht voor je klaar om jou een fijn leven te bezorgen. Een leven waarin jij je gelukkig voelt.

Neem dus gerust eens contact op met een van de consulenten, mediums, paragnosten van www.tarotenlenormand.nl Claire box 4 tarotenlenormand.nl