Isis tarot

De Isis tarot orakelkaarten creëren een hoog energetisch veld, omdat deze in het hele concept en opbouw verwijzen naar onvoorwaardelijke liefde.
Wanneer gewerkt wordt met wezens uit de geestelijke wereld, is er nooit helemaal de zekerheid dat er werkelijk een reading wordt gegeven met wezens zonder een verborgen agenda. Er zijn ook andere wezens in de geestelijke wereld, al zijn de meningen heel verdeeld.
Het gaat dan om wezens die niet zo ver ontwikkeld zijn, die nog moeten leren over onvoorwaardelijke liefde en die wellicht willen helpen, maar toch nog niet in staat zijn dit echt op onvoorwaardelijke manier te doen.
Wezens die vanuit onvoorwaardelijke liefde helpen zijn er niet op gericht iets te ontvangen van jou, ze zijn enkel gericht op jouw spirituele groei. Concreet betekent dit dat hun enige verbinding en interactie met jou volgens de wetten van de liefde zal zijn.
Met die wezen kan je groei versneld worden, misschien een keertje veeleisend, maar wel altijd met zachtheid en mededogen.
Aspiranten van het Licht zullen soms wezens aantrekken die niet onvoorwaardelijke liefhebben. Dit gebeurt als er voldoende bewustzijn is om intuïtief informatie te ontvangen maar nog niet voldoende gegroeid zijn om te kunnen aangeven of de informatie of boodschap gegeven wordt in onvoorwaardelijke liefde.
Eigenlijk wordt het wel helder en voelbaar of iets op onvoorwaardelijke wijze gebaseerd is. Je zal het voelen in je hart, in je onderbuik. Het kan best wat lastig zijn de waarheid te herkennen vooral als je je kwetsbaar voelt.
Het is wijs om ieder wezen dat ondersteuning of hulp aanbiedt te vragen of hij op onvoorwaardelijke manier van de persoon in kwestie houdt. Zoniet dient de informatie of het advies onmiddellijk verworpen te worden. Als je met de Isis tarotkaarten werkt moet je nooit twijfelen om een wezen drie maal de vraag te stellen met name ‘Hou je onvoorwaardelijk van mij? ‘
Dit orakel vraagt dus vooraf om duidelijk de vraag te stellen of het wezen onvoorwaardelijk van je houdt. Om de reden die voorafgaand in dit blog is beschreven.
Als ik deze orakelkaarten raadpleeg voor mezelf dan voel ik heel helder in mijn hart en zonder twijfel of deze wezens van een hogere orde zijn.
Bij alle kaarten horen geleide meditaties en rituelen die waardevol en krachtig zijn. Zoals bij de meeste orakelkaarten kan je je laten leiden door je intuïtie. De kaart die uitgekozen wordt, resoneert altijd met het energieveld van jezelf of voor diegene voor wie je een kaart trekt of een reading geeft.
De Isis orakelkaarten zijn volledig gewijd aan je Ziel en je pad als een Aspirant van het Licht. Ze geven je de leiding die jij nodig hebt. Niet noodzakelijk wat je denkt nodig te hebben of wilt, maar wat daadwerkelijk belangrijk voor je is.
Je stelt een vraag en er komt informatie of een boodschap naar boven die je niet kan plaatsen of niet begrijpt. Dit is geen vergissing. Je hoeft niet gefrustreerd te reageren dat dit niet werkt voor jou omdat je niet datgene te horen krijgt wat je wilt horen. Dit heeft vooral te maken met verwachtingen van een reading. Verwachtingen die vanuit een stukje onbewustheid geprojecteerd wordt in een reading. In die zin kan ik de lijn doortrekken dat dit werkt voor alle readingen. Jij stelt een vraag en hoopt op een onmiddellijk helder en duidelijk antwoord. Soms is er eerst iets anders nodig om tot het antwoord te komen, soms is het niet de bedoeling een antwoord te krijgen op een vraag, soms is het de bedoeling geduld te hebben, soms is het nog niet het goede moment. Dit heeft niets te maken met de overtuiging dat een kaartreader incompetent zou zijn. Zelfs in een kaartreading kan dit gebeuren. Zelfs in een kaartreading moet niet de indruk worden gewekt dat alles op het moment dat een belichting wordt gevraagd duidelijk moet zijn. Op die manier worden verkeerde verwachtingen gecreëerd, valse hoop gegeven en krijgt een kaartreading niet de waarde die ze verdient. Een kaartreading is een mooi zinvol instrument dat je kan gebruiken in overeenstemming met je heldere kanalen.
Het bijzondere van de Isis tarotkaarten zit in de hogere trillingen waarmee je je als reader verbindt. Ik bedoel zeker niet te beweren dat het ene orakel beter of slechter zou zijn. Ik heb een waaier van orakelkaarten waarvan de Isis tarotkaarten één van mijn favorieten is.
Het werken met rituelen en heling in de orakel hebben een intens effect in mijn lichaam, geest en energieveld. Rituelen zoals bedoeld zijn in het gebruiken van de Isis orakelkaarten vereisen de verantwoordelijkheid te nemen voor zichzelf en hebben geen enkel dwingende bedoeling.
De Isis tarot kaarten hebben als doel je persoonlijke, spirituele groei op elk vlak te bevorderen en dit vanuit onvoorwaardelijke liefde als een aards, spiritueel, kosmisch wezen.

Mieke
www.miekecoigne.com