Het mediumschap is een vak

Het mediumschapHet mediumschap is een vak. Spirituele hulplijnen schieten tegenwoordig als paddenstoelen uit de grond. De eigenaar die zo’n lijn opzet, ziet er verdiensten in. Als ik google op spirituele hulplijn, zie ik weet ik niet hoeveel spirituele lijnen die zichzelf aanprijzen. Zoals bij veel vakgebieden, heb je goede en slechte vakmensen. Als de motivatie is dat je geld ziet in het opstarten van een spirituele hulplijn, hier medium, paragnosten opzet, zonder dat deze worden gescreend op hun gaven, dan gaat deze spirituele hulplijn niet lopen. Sterker nog, het geeft een negatief imago aan die mediums die wel hun vak verstaan.

Want het mediumschap is een vak en niet iets wat je zo maar even uit de losse pols schudt, wat veel mensen denken en aangezien mediums vaak over aangeboren gaven bezitten, is de tendens van anderen, ach, die heeft er niet zoveel voor hoeven doen, die heeft geen studiebank gezien. Ik kan je vertellen dat mediums op een goedlopende spirituele hulplijn wellicht meer hebben gestudeerd dan anderen. Studeren vindt namelijk niet alleen in de schoolbanken plaats. Het dagelijks leven, voor iemand die over spirituele gaven bezit, is de leerschool. Als jij anders bent dan anderen, moet je opboksen tegen een maatschappij die jou niet begrijpt. Als jij daarmee wordt geconfronteerd, is je leven een harde leerschool. Tel daarbij op dat ook een medium gewoon naar school gaat en daarnaast ook voortgezet onderwijs volgt, is een goed medium vaak meer waard dan een arts in een ziekenhuis.

Een goed medium zal zich niet aansluiten op een spirituele hulplijn die haar niet screent. Ze weet namelijk zelf heel goed wat ze waard is en gaat niet op een rommellijn zitten. Ze wil haar vak uitoefenen op een gedegen manier. Ze weet wat ze in haar mars heeft en kiest niet voor de eerste de beste hulplijn. Om die reden moet je goed kijken welke spirituele hulplijn echt iets kan toevoegen en waar jij kwaliteit geleverd krijgt. Ik noem je er hierbij een aantal waar jij je voordeel mee kunt doen en met een gerust hart contact op kunt nemen. Op deze spirituele hulplijnen vind je mediums die hun vak verstaan en hun professie van hebben gemaakt.

www.tarotenlenormand.nl, www.lenormandentarot.nl, www.qmediums.nu voor telefonische consulten. www.mediumsenparagnosten.nl, www.paragnostenchat.nl en www.qmediumchat.nl voor chat consulten. Een medium heeft naast haar aangeboren gaven, ook gestudeerd! Veel mediums hebben gekozen voor een vak als therapeut, coach, counselor, ervaringsdeskundige, of een vak in de zorg. Denk hierbij aan relatietherapeut, stress counselor, regressietherapeut, depressie therapeut, magnetiseur, verpleegkundige en dat komt, alternatieve geneeswijze, omdat ze de behoefte voelen diep van binnen, er voor hun medemens te willen zijn.

Bellen of chatten met een medium heeft dus voor jou heel veel voordelen, mist je kiest voor een hulplijn waar mediums zijn die hun vak verstaan. Je hoeft er de deur niet voor uit. Je kunt contact zoeken op elk gewenst moment. Je krijgt direct antwoorden op je vragen. Het medium bied je een luisterend oor, want het medium weet dat jij belt met een reden en is zich daarvan bewust. Het zal dus altijd jou op de eerste plaats zetten. Tel daarbij op dat het medium jou ook advies kan geven, het medium je inzichten kan meegeven aan de hand van de door haar gevolgde studie. Dan begrijp je dat een medium niet meer is weg te denken in deze tijd. En mediums veel meer waard zijn dan de meesten denken.

Vaak wordt er wat schamper gelachen over mediums en neerbuigend naar gekeken. Maar je wilt niet weten hoeveel mensen dagelijks een bezoek brengen aan bovengenoemde spirituele hulplijnen. Ze voldoen aan een enorme behoefte die niet onder stoelen of banken te schuiven is. En dan kan jij er neerbuigend naar kijken, als jij in de problemen zit, je onzeker voelt, dan zoek je je heil bij diegenen die voor jou direct klaar kunnen staan. Want je hebt acuut hulp nodig. Je zit in zak en as. En de weg naar een therapeut is dan net een stap te ver. Want daar moet je moeite voor doen. De stap naar een spirituele hulplijn is dan makkelijk.

Het wordt tijd dat mediums de waardering gaan krijgen die ze verdienen, dat de mens gaat inzien dat het mediumschap een verdomd mooi vak is, maar ook zwaar. De hele dag word een medium geconfronteerd met mensen die in het leven iets meemaken waardoor ze zichzelf kwijtraken. Met mensen die depressief zijn. Met mensen die relationele problemen hebben. Mensen die de weg kwijt zijn en daar staan die mediums toch maar mooi voor klaar en behandelen elke cliënt opnieuw met veel zorgvuldigheid en respect en helpen de cliënt om weer de rust te vinden in zichzelf. Het leven weer aan te kunnen en uit het diepe dal te kruipen. Zichzelf weer terug te vinden. Ga er maar eens aanstaan!

Iedereen kan zich zomaar richten op spirituele hulp, in situaties in zijn leven die hij zelf niet in de hand heeft. Medium zorgen er voor dat veel mensen verder kunnen in hun eigen kracht, zich weer gezond en stabiel daardoor gaan voelen en geen dure hulp hoeven te zoeken bij artsen en therapeuten! Dat mag wel eens een keer gezegd worden. Dat deze hulp niet gratis is, behoeft geen uitleg, lijkt mij, nu je dit weet.

Laten we alle mediums die werkzaam zijn op gescreende spirituele hulplijnen eens in het zonnetje zetten. Ze zijn een rots in de branding voor iedereen. Claire, naast medium, geaccrediteerd stress counselor en therapeut in de relationele sfeer.