Het derde oog

Het derde oogHet derde oog. Dat we als men twee ogen hebben, dat is zo normaal, dat we er geen seconde bij stilstaan dat we ze niet zouden hebben. Dat sommigen twee ogen hebben en helaas ze niet kunnen gebruiken, is af en toe wel eens goed om bij stil te staan. Dat je dankbaar mag zijn dat jij wel kunt kijken met je beide ogen. Er bestaat ook nog een derde oog en daar heb je vast en zeker al eens iets over gehoord. Maar wat is het derde oog nu eigenlijk? En wat kan ik er mee?

Het derde oog ziet er niet uit zoals we gewend zijn ogen te zien. Het is er wel degelijk, maar dus niet zichtbaar. Het zit op je voorhoofd, net even boven je 2 ogen, in het midden. Het derde oog is eigenlijk je eerste oog, want dit oog ziet, kijkt, hoort en neemt alles waar, maar op een hele andere manier dan je beide ogen, die zichtbaar zijn, doen.

Het derde oog, wordt ook wel het zesde chakra genoemd. Zonder een derde oog, kan de mens niet. Maar we weten vaak niet eens dat we het bezitten. Het derde oog heb je, en gebruik je als intuïtie, als verbeelding, om te visualiseren. Het staat voor innerlijke wijsheid. Ondanks dat het derde oog niet zichtbaar is, maakt jouw derde oog voor jou heel veel uit. Zonder intuïtie ben je overgeleverd aan anderen. Je intuïtie geeft immers aan wat goed is voor jou. Door te luisteren naar je intuïtie, ga je doen wat jijzelf goed vindt om te doen in plaats van wat anderen van je vragen, verlangen en vertellen om te doen.

Het derde oog helpt je dus bij keuzes maken, helpt je om over dingen na te denken, bij stil te staan, te overpeinzen en tegelijkertijd te visualiseren. Het derde oog is dus iets wat je nodig hebt, jezelf een goed leven te geven, waarbij je gevaar, verdriet en pijn mee buiten de deur houdt, als je je derde oog gebruikt. Als je geen weet hebt, van je derde oog, heb je vaak ook geen weet van wat jij wilt, wat voor jou belangrijk is. Dan doe je maar iets. Dan ben je een ongeleid projectiel, die meewaait op andermans wind en telkens met zichzelf in conflict is, omdat je niet hebt gedaan wat goed is voor jezelf.

Als we te veel ons leven van anderen laten afhangen, negeren we ons derde oog. Dan wordt het tijd om hulptroepen in te schakelen. En deze vind je op www.tarotenlenormand.nl. Je gaat niet bellen met een spirituele hulpcentrale om daar eens de vraag te gaan stellen. Zeg, help jij mij eens even mijn derde oog te activeren. Dan zullen de mediums en paragnosten daar wel eerst een beetje vreemd van opkijken. Je neemt contact op met een spirituele hulplijn, omdat je in de knoei zit met je leven, met jezelf of met anderen. Je komt er zelf niet meer uit, je leven is een puinhoop geworden en je wilt weten of het allemaal wel weer goed gaat komen. Je wilt weten wanneer jouw leven eindelijk eens op de rit is. Daarvoor bel je met een medium, paragnost of astroloog.

Tijdens het consult zal ook het medium jou niet gaan vertellen, zeg activeer je derde oog eens, want dat komt niet op bij het medium, maar het medium maakt wel gebruik van het derde oog. En als jij een leven wilt leiden waarin jij de hoofdrol speelt op de juiste manier, heb je de inzichten nodig van een goed medium waarbij het derde oog goed is ontwikkeld. Deze mediums vind je op www.tarotenlenormand.nl Zonder dat jij er weet van hebt en jij je vraag stelt aan de consulent van jouw keuze, gaat het derde oog van de consulent aan het werk. Die kijkt, voelt intuïtief, die neemt waar en zo kan het medium jou van antwoorden voorzien. Een goed medium heeft dus zelf weet van het derde oog en zet het in voor jou, zodat ook jij zelf op een gegeven moment je bewust wordt van veel dingen. Zo leer je door contact te hebben met een medium van www.tarotenlenormand.nl als vanzelf je eigen derde oog te ontwikkelen en het effect er van is, een leven waarin jij de touwtjes in handen hebt. Geen angsten meer hebt om dingen niet te doen of te laten. Je gaat een veel bewuster leven leiden door het activeren van je derde oog. En al wordt in geen enkel gesprek met het medium, het derde oog genoemd, het is er en dat is nu juist zo mooi van het derde oog. Het is er, je kan er gebruik van maken, maar zet zichzelf nooit op de voorgrond. Ga eens luisteren, kijken naar je derde oog en laat je daarin begeleiden door een goed medium en die vind je op www.tarotenlenormand.nl Dan kun je zelf gaan leren vertrouwen op je eigen derde oog. Het geeft je zoveel extra’s als je het herkent, en erkent! Waardevolle groet, Claire medium tarotenlenormand.nl