Gids contact

Gids contactGids contact. Allemaal worden we beschermd door een een hoger iets. We zeggen wel eens, je had een beschermengeltje op je schouder zitten, als je iets is overkomen, waarbij je de dans bent ontsprongen voor veel leed. Diegenen die werkzaam zijn op een spirituele hulplijn werken vaak samen met hun gids. Op www.tarotenlenormand.nl vind je veel goed spirituele hulpverleners die jou meer kunnen vertellen er over, maar dat niet alleen. Je kunt ook bellen met al je vragen, waar jij mee zit. Dan stelt het medium jouw vragen aan haar of zijn gids en geeft de antwoorden door die de gids doorgeeft.

Een gids is een oude wijze ziel, die het aardse leven is ontstegen en nu dient als leermeester. Gidsen hebben engelengeduld, ze zullen altijd liefdevol de lessen blijven aanbieden, keer op keer, net zolang totdat diegene zich bewust is van wat het leven deze persoon wil aanbieden. Liefde voelen en gelukkig zijn, de angst voorbij gaan en de overvloed durven te omarmen. Waarbij er wellicht geen overvloed is in het materiële, het staat voor een leven waarbij je denkt en leeft in overvloed. En dankbaar bent voor wat er is en meer vanzelf komt als het de tijd is. Zo begrijp je de essentie van het aardse leven.

Zodra je je meer gaat verdiepen in de spirituele wereld, ben je ook vaak benieuwd of je zelf ook een gids hebt. En die hebben we inderdaad allemaal. Om erachter te komen wie dat is, kun je oefeningen doen. Is je gids je innerlijke stem? Nee, jouw gids is echt een ziel, een entiteit met een hoger bewustzijn. Een gids zal zich dan ook, als jij je aandacht er op richt, een keer aan je laten zien, als een hoedanigheid in de vorm van een man of een vrouw.

Sommigen weten als vanzelf wie hun gids is, dan zien ze dat de gids overeenkomsten heeft met een dierbare overledene. Een gids is iets anders dan een beschermengel. Je beschermengel waakt over je dat je niets overkomt. Je gids houdt jou een spiegel voor. De spiegel van het leven, waardoor jij ook groeit naar een hoger bewustzijn. Want zoals gezegd, een gids is het aardse leven ontstegen en dient nu als leermeester. Om daar te komen, zul je diverse malen reïncarneren en dan ben jij zelf een gids, een leermeester voor anderen.

Een echt goed medium en die vind je op www.tarotenlenormand.nl zijn vaak al diverse malen gereïncarneerd. Ze zijn bijna zover om als gids door het leven te kunnen gaan. Of ze daarvoor nog een keer terug komen naar het aardse leven, dat hangt per medium af. Een goed medium zal jou nu al dienen als een leermeester, als een spiegel.

Daarom is het niet alleen van belang, als je contact zoekt met een medium, te luisteren naar jouw toekomstvoorspellingen. Het is nog meer van belang te luisteren naar de inzichten van het medium. Want haar inzichten brengen jou naar een hoger bewustzijnsniveau. De antwoorden die een medium je geeft, zul je dus niet altijd even fijn vinden om te horen. En juist datgene wat bij jou binnenkomt en voelt als een irritatie, is juist datgene wat jij op dat moment nodig hebt.

Een medium dat je naar de mond praat, is nog een jonge ziel. Een medium die jou wakker schudt en wellicht dingen zegt, die je niet wilt horen, is een oude ziel. Door open te staan voor een oude ziel, ben je alweer een stuk hoger op je eigen ladder qua bewustzijn. Een gesprek voeren, regelmatig met een medium die op aards niveau werkt als een oude ziel, moet je dan ook zien als een mooi cadeau aan jezelf. Want elke gesprek geeft jou nieuwe inzichten. Inzichten die je nodig hebt om het aardse leven voor jezelf zo aangenaam mogelijk te maken, maar ook om zelf toe te groeien om een oude ziel te worden.

Deze gesprekken met een medium van www.tarotenlenormand.nl zijn dus zeer waardevol voor je eigen ontwikkeling. Zeker als jij met je eigen gids in contact wilt komen.
Medium Claire tarotenlenormand.nl