Dromenuitleg. We dromen elke nacht

We dromen elke nachtDromenuitleg. We dromen elke nacht, de een herinnert ze volledig, de ander staat op en heeft geen idee gedroomd te hebben. Toch wordt er regelmatig gebeld naar www.tarotenlenormand.nl een spirituele hulplijn om te helpen bij het uitleggen van een droom.

Je kunt over heel veel dingen of mensen dromen. Een droom is een activiteit van onze hersenen, terwijl we slapen. We dromen gemiddeld zo’n twee uur elke nacht. Dan is dat niet een droom, nee het kunnen er wel 7 zijn of 10 en de ene droom duurt een paar seconden en de andere droom kan wel een half uur zijn.

Als je droomt, draai je een film af van wat jij denkt. Het zijn dus je eigen gedachten, die je als een soort van film, vanuit je diepe binnenste voorbij ziet komen. In elke droom speelt zich een verhaal af, die we vaak maar heel moeilijk weer ons kunnen herinneren. De dromen die we als laatste hebben, wil in een flits nog wel weer een keer naar boven schieten als een aha erlbenis, maar alle andere dromen verdwijnen in het niets.

Dromen onthouden, kun je jezelf wel aanleren, door pen en papier naast je bed neer te leggen en als je ontwaakt, direct te gaan schrijven. In onze dromen komen vaak bizarre momenten voor, die, als we ze ons kunnen herinneren, maar moeilijk kunnen herleiden naar iets. Soms komt het ook voor dat een droom zich maar blijft herhalen en herhalen. Gelukkig bestaan er spirituele hulplijnen, zoals www.tarotenlenormand.nl waar mediums, paragnosten, raadgevers jouw bizarre droom kunnen uitleggen. Zij hebben hier ervaring mee, ze maken dan gebruik van hun heldervoelendheid en wetendheid en voelen ook in op jouw energie.

Zo kan een droom over een huis wel eens heel iets anders betekenen dan dat jij jezelf er bij hebt voorgesteld. Zit je met een droom in je maag, waar je niet van weet wat de droom je wilt vertellen? Bel dan gewoon eens met een medium van www.tarotenlenormand.nl. Zij kunnen je er heel veel over vertellen. Ze kijken in je onderbewuste, want daar ligt het antwoord over je droom opgeslagen.

Je kunt op google ook zoeken naar dromenuitleg. Dan zie de betekenis van het huis, het object of de persoon waarover je hebt gedroomd. Dromen willen je iets vertellen, het hoeven niet altijd voorspellende dromen te zijn. Het kan ook zijn dat iets in je leven veel indruk heeft gemaakt en jij door middel van er over te dromen het aan het verwerken bent.

Een droom kan ons ook midden in de nacht wakker maken en een heftige reactie te weeg brengen, dan ervaren we de droom als een nachtmerrie waaruit we ontwaken. Een nachtmerrie komt bij velen voor en heeft veel impact, het gaat soms gepaard met grote angst. Een nachtmerrie betekent dat er in jouw leven toch een traumatische ervaring is geweest die je uit je slaap houdt.

Het is zelfs zo dat als je gaat slapen met voordat je in slaap valt en denkt aan negatieve emoties, dit kan zorgen voor een nachtmerrie verder in de nacht. Zorg altijd dus voor positieve gedachten voor het slapen gaan. Spreek eventueel een mantra uit, dank de dag, en vraag om een fijne nachtrust, dan zullen nachtmerries zomaar ineens minder kunnen worden.

Komen ze vaak voor, neem dan contact op met je huisarts. Heb je af en toe eens last van enge dromen, kun je ook er voor kiezen hulp te zoeken op een spirituele hulplijn, Daar vind je liefdevolle mediums die jou zeker willen hebben bij verwerking, maar ook zorgen dat je weer positief in het leven verder kunt.

Kijk dus gerust eens rond op de website www.tarotenlenormand.nl op te vragen wat jouw droom te betekenen heeft, of voor een stukje begeleiding. Liefs Claire box 04 tarotenlenormand.nl