Contact met gene zijde

Contact met gene zijdeContact met gene zijde. Voelt u de behoefte om met een dierbare overledene contact te willen hebben en vind u dit eigenlijk maar een gek idee van uzelf. Weet dan dat velen u voor zijn gegaan en deze mensen ongelooflijk veel steun putten uit de regelmatige gesprekken die ze voeren met een van de topconsulenten van tarot en lenormand. Niet iedereen kan contact leggen met gene zijde. Diegenen die dat wel kunnen vind je op www.lenormandentarot.nl

Verlies van een dierbare is heel abrupt en wie weet had je nog zoveel willen zeggen. Had je nog zoveel met elkaar willen bepraten en is het er niet meer van gekomen. Wie weet loop je met een schuldgevoel rond, dat je er net niet was op het moment dat uw dierbare heenging. Je vindt dat achteraf egoïstisch van jezelf en je zou dat graag nog een keer bespreekbaar willen maken. Schroom dan niet om contact te leggen met een medium, een paragnost een healer een waarzegger of koffiedikkijker op tarot en lenormand

De mediums die werkzaam zijn op deze spirituele bel en chat lijn staan elke dag voor u klaar en maken ook daadwerkelijk contact met gene zijde. Vaak weten ze het koosnaampje te noemen, of zien ze andere eigenschappen van uw dierbare overledene waardoor u zeker weet dat er contact is gemaakt met gene zijde. Dat kunnen lang niet alle spirituele hulpverleners. Diegenen werkzaam op tarot en lenormand en in hun omschrijving duidelijk hebben aangegeven, dat ze contact kunnen maken met gene zijde, kunnen dit wel. Daar kunt u van op aan.

Contact met gene zijde, hebben we als mens behoefte aan. Het einde was er ineens, ondanks dat we dachten er op voorbereid te zijn. Het verdriet kan soms zo intens zijn, dat je niets liever wilt dan nog even in verbinding staan met diegene die je zo ongelooflijk dierbaar was en al staat er een foto prominent in de woonkamer, brand je elke dag een kaarsje, het lukt jou zelf niet zo goed, die verbinding te voelen.

Dan is hulp dichtbij in de vorm van spirituele kanjers die over gaven te bezitten, contact te leggen met gene zijde en zo u in contact kunnen brengen met uw dierbare. Zo voelt u ineens wel die verbinding. Zo krijgt u alsnog antwoorden op vragen die uw dierbare overledene u helaas niet meer zelf heeft mee kunnen geven.

Blijven zitten met veel vragen nadat iemand is overleden, is dus niet nodig. U wilt op een gegeven moment ook verder, dan is het fijn dat je je ergens toe kunt wenden. Dat mediums, paragnosten die contact kunnen leggen met gene zijde voor u klaar staan. U maar hoeft te bellen en u heeft contact gelegd. En elke contactmoment met uw medium, geeft u meer rust, helpt u te helen en het verlies door te komen.

Het contact met een liefdevol medium die contact legt met gene zijde, werkt dus twee kanten op. U kunt terecht om de verbinding weer te voelen en tegelijkertijd heelt u. Want geen enkele dierbare overledene zou willen dat diegenen die achterblijft, pijn en verdriet heeft. Dat uw leven stilstaat, omdat de ander het zijn tijd was om afscheid te nemen. Dit willen ze juist niet, want zelf hebben ze dan wel afscheid moeten nemen, maar ze weten nu wat er na de dood is. Waar ze op kunnen vertrouwen. Ze weten nu ook dat ze nog steeds met jou in verbinding staan en willen ze je laten weten. Maar door in een rouwproces te zitten, is het voor onszelf vaak heel moeilijk dat te voelen, te ervaren en daarom is er hulp in de vorm van spirituele hulpverleners die jou heel graag ondersteunen in je rouwproces en tegelijkertijd je helpen te helen en de mooie dingen weer kunt gaan zien, en de herinneringen aan de ander naar boven worden gehaald.

Contact met gene zijde moet respectvol zijn en de medium van Tarot en lenormand weten dat maar al te goed. U zit hier dus op het juiste adres. Liefdevolle groet, medium Clarisa