Tarot en Lenormand

Daghoroscoop Vissen 2 Maart 2024

Als je van mening bent de juiste oplossing voor een probleem te hebben, moet je daar wel mee voor de dag komen. Men kan niet op je voorhoofd lezen dat jij het antwoord hebt.

Daghoroscoop Vissen 1 Maart 2024

Jij denkt dat je de oplossing hebt voor andermans probleem en waarschijnlijk heb je nog gelijk ook. Het gaat er echter allemaal om hoe je het brengt. Pas op dat je straks niet de schuld krijgt.

Daghoroscoop Vissen 29 Februari 2024

Oppassen vandaag! Er kan zomaar iets onverwachts gebeuren. Dat kan negatief uitpakken, maar ook positief, afhankelijk van jouw al dan niet alerte reactie.

Daghoroscoop Vissen 28 Februari 2024

Ga maar eens een totaal nieuwe weg. Probeer eens iets wat op het eerste gezicht helemaal niet bij je past. Jij zult misschien wel aangenaam verrast zijn over het effect.

Daghoroscoop Vissen 27 Februari 2024

Ach, wat kun jij er toch van genieten excentriek over te komen. Het is wel weer helemaal raak, maar de mensen om je heen zullen er vandaag niet negatief op reageren.

Daghoroscoop Vissen 26 Februari 2024

De ene gebeurtenis lost de andere af. Laat je niet door de gebeurtenissen leiden. Jij weet wat je wilt, je mag dat doel niet uit het oog verliezen. Ga ervoor!

Daghoroscoop Vissen 25 Februari 2024

Jij wilt al een tijdje iemand om een gunst vragen maar je hebt de moed niet. Je hoeft niet bang te zijn, vandaag doet zich het juiste ogenblik voor. En wat kan er nou helemaal misgaan?

Daghoroscoop Vissen 24 Februari 2024

Jij hebt een fout gemaakt en probeert dat weer goed te maken. Bedenk iets origineels, anders lukt het niet.

Daghoroscoop Vissen 23 Februari 2024

Jij belandt in een crisis met je partner. Het zal binnenkort blijken of de relatie de moeite waard is om te overleven. Zware tijden dienen om uiteindelijk gelukkiger te worden.

Daghoroscoop Vissen 22 Februari 2024

Jij staat niet graag in het middelpunt van de belangstelling. Maar het kan geen kwaad zo nu en dan even de aandacht te vragen. Zet vandaag dus je beste beentje voor.