Tarot en Lenormand

Daghoroscoop Steenbok 26 Februari 2024

Je hebt veel energie in een vriendschap gestoken, maar je verwachtingen komen niet uit. Het is verstandig je vriendschap te heroverwegen en je energie ergens anders in te stoppen.

Daghoroscoop Steenbok 25 Februari 2024

Vandaag klopt een vriend bij je aan. Let goed op want hij/zij zal niet om hulp vragen, maar die wel nodig hebben. Met jouw innerlijke harmonie kun je jouw vriend helpen zijn/haar weg weer te vinden.

Daghoroscoop Steenbok 24 Februari 2024

Er gebeuren vandaag onverwachte dingen om je heen. Wees dus op je hoede. Als je accuraat kunt reageren op de veranderende situatie, dan kun je daar zeker je voordeel meedoen.

Daghoroscoop Steenbok 23 Februari 2024

Als jij je zaken vandaag goed aanpakt en een beetje een financiële wind mee hebt, dan kun je dingen bereiken waar je tot nu toe nog niet van durfde te dromen. Je weet na vandaag dat je het kunt.

Daghoroscoop Steenbok 22 Februari 2024

Bepaalde dingen worden vandaag nogal kleurrijk en alternatief voorgesteld. Laat je niet van de wijs brengen daardoor. Alleen de verpakking is anders. Gewoon meedoen, het zal je zeker bevallen.

Daghoroscoop Steenbok 21 Februari 2024

Jij krijgt vandaag de dringende behoefte om het een en ander eens flink om te gooien. Dat kan je instelling zijn, maar dat kan net zo goed je werkkring, je leven of een vriendschap zijn.

Daghoroscoop Steenbok 20 Februari 2024

Vandaag zul jij je beslist niet vervelen. Er gebeurt van alles en het meeste is zeer aangenaam. Ook in de liefde kun jij één en ander verwachten. Blijvend of niet, leuk vind je het wel.

Daghoroscoop Steenbok 19 Februari 2024

Je voelt je vandaag zeker in de liefde en zeker van jezelf. Je zult nieuwe mensen leren kennen en “zoekende” kunnen genoeg vinden. Een fijne tijd ligt voor je en dat heb je echt verdiend.

Daghoroscoop Steenbok 18 Februari 2024

Je krijgt vandaag een onverwachte uitnodiging. De uitnodiging maakt je blij, maar toch twijfel je. Waarvoor ben je bang? Je zult een fantastische tijd hebben. Aarzel dus niet langer, ga!

Daghoroscoop Steenbok 17 Februari 2024

Jij voelt je erg onzeker als het gaat om je gevoelsleven. Laat je leiden door je partner, vertrouw hem/haar. Praat over je diepste gevoelens en wensen. Zoek afwisseling op seksueel gebied.