Automatisch schrift

Automatisch schriftAutomatisch schrift. Wie weet heb je er al een keer iets over gehoord, het automatisch schrift. Het wordt vaak gezien als een paranormaal verschijnsel, waarbij er contact is met de onzichtbare wereld, met de geestenwereld. De hand van het medium wordt in feite overgenomen door een entiteit en het medium dient al doorgeefluik voor bijvoorbeeld een overleden persoon die iemand hier iets wilt vertellen.

We noemen het medium dan ook wel een channeler. Een boodschapper. Zelf weet je ook veel meer dan je denkt en het is het proberen waard om gewoon eens pen en papier te pakken en rustig af te wachten wat je doorkrijgt en als vanzelf op papier zet. Vanuit je diepe onderbewuste en je gids, die elk mens hier in de fysieke wereld heeft, kun je zomaar ineens een aantal boodschappen op papier zetten, waarbij je later van denkt, ik begrijp er niets van en wat er staat klopt en heeft wel degelijk betekenis.

Voordat je begint, zorg dat je de tijd hebt, dat je in een rustige omgeving vertoeft. Jouw gids, dat kan en engel zijn, een dierbare overledene, moet zich veilig voelen om met jou in contact te treden. Stel hardop de vraag aan je gids of engel, of dierbare overledene of deze iets voor je wilt schrijven. Je zult zien dat al vrij snel er woorden op papier komen te staan, waar je nog geen idee van hebt wat de betekenis erachter is, dat is ook niet erg. Schrijf wat je gids je vertelt, of eigenlijk je als vanzelf neerzet. Later zul je de logica er van zien.

Van te voren weet je nooit wat er door gaat komen, vaak staat ergens in het automatisch schrift een hele lieve boodschap. Deze is afkomstig van iemand die is overleden en jou een heel warm hart toedraagt. Door het regelmatig te doen, zul je zien dat het je steeds makkelijker afgaat.

Het automatisch schrift is dus iets wat je zelf kunt doen, maar je kunt ook er voor kiezen het voor je te laten doen. Op goede spirituele hulplijnen zijn mediums, paragnosten, healers die ook het automatisch schrift gebruiken om boodschappen aan jou door te kunnen geven. Wie weet vind je het zelf wel eng om met je eigen gids of engel geconfronteerd te worden en is het fijner dat iemand anders jou de boodschappen doorgeeft. Dit medium is hier tenslotte in gespecialiseerd. Kent haar eigen gids of engel door en door, dan weet je ook zeker dat het antwoord iets is waar jij van op aan kunt.

Op de website www.tarotenlenormand.nl vind je mediums en paragnosten die het automatisch schrift beheersen. Een daarvan is Erika, box 52. Vraag haar gerust eens naar het automatisch schrift en je zult verbaasd staan. Of kies voor medium Julia, box 63, zij is een healer en een reader.

Voor automatisch schrift is een e-consult heel geschikt. Vraag een e-consult aan aan een paragnost of medium op de website www.tarotenlenormand.nl, dan krijg jij het automatisch schrift via tekst op papier.

Naast automatisch schrift, kunnen mediums en paragnosten ook foto’s lezen. Je kunt voorafgaand aan je reading, een foto doorsturen naar het medium van jouw keuze. En aan de hand van de foto krijgt het medium door wat er speelt over de persoon en waar het naartoe gaat.

Ben jij benieuwd naar wat een overledene je nog zou willen vertellen, omdat helaas dat niet meer mogelijk was voor overlijden? Laat iemand dan contact zoeken met deze overledene door middel van automatisch schrift.

Warme groet, Claire box 04 tarotenlenormand.nl